Tegnap este 23.30kor landoltam, kisebb turbulenciával, összesen 11,5 óra utazás után. Én ezt soknak gondoltam, de kiderült, hogy a brazil kollégám, Fabio, 26 (!!) órát utazott...

Az indiai hölgy, Kabi, várt a reptéren, nagyon kedves volt, jót beszélgettünk, amíg a többiekre vártunk. A szállodába 2 körül érkeztem meg, a szoba kellemes, a személyzet nagyon kedves, a manager pedig mindent megtesz azért, hogy semmiben se szenvedjünk hiányt (ennek ellenére ma átköltöztettek, mert nem volt internet a szobámban...utálok költözni...). Az idő egész kellemes, 25-30°C van, a páratartalom 95% és enyhén fúj a szél. Egészen meg lehet szokni.:-)

A mai reggel finom reggelivel indult, volt parata (lepénykenyér burgonyával és zöldborsóval töltve) joghurttal, Puri (indiai kenyérféel) mango chutney-val, keménytojás, piritós, vaj és lekvár. A tea finom, kávéjuk csak nescafé volt, abból ha 2 duplát megiszik az ember, egészen felébred.;-)

11-től megbeszélés volt a csapatnak Kabival a és Bobbal (ő a program amerikai vezetője), ahol kitöltöttünk egy dokumentumot arról, hogy mik az elvárásaink és megbeszéltünk még néhány dolgot a projektekkel kapcsolatban. 2 körül elindultunk ebédelni, útközben nagyon vicces volt, a közlekedés katasztrofális, járda nincs, és az összes autós és riksás folyamatosan nyomja a dudát (lsd. képek és video). Az ebéd nagyon finom volt, hal, rák, szószok és naan, hozzá pedig édes lassi. Ebéd után sétáltunk egyet a bazárban, rengeteg olyan gyümölcsöt láttam, amit még soha, szeretném mindegyiket végigkóstolni, ha lehet.

Este még megkaptuk az indiai mobiljainkat, amiket a helyi hívások lebonyolítására feltöltöttek megfelelő összegű összeggel.

Most pedig megyek aludni, mert itt már elmúlt 11 óra és holnap jönnek a szervezetek, akiknél dolgozni fogunk, fontos nap lesz.

Cili

Szerző: calexy  2009.09.06. 17:43 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cscmumbai.blog.hu/api/trackback/id/tr651364037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szöpeti 2009.09.07. 17:53:58

örülök, hogy épségben... Rengeteg képet, élményt, történetet szeretnénk olvasni. Mert ha elfelejted az itthoniakat, akkor lehet, hogy legközelebb nem segítenek a jelentkezésben....

calexy 2009.09.07. 19:08:57

ugyan-ugyan, hát hogy felejthetnélek el titeket!:-) Épp most értem haza, ha lesz erőm még blogolok ma, csak holnap korán kell kelni...

meva 2009.09.10. 12:58:36

Feltűnt, hogy csendben vagy. Remélem, hogy nem azért, mert már küzdesz a helyi baktériumflórával. Milyen a csapatod ? Milyen az Ügyfél ? mindenre kiváncsiak vagyunk......nagyon....
süti beállítások módosítása